Kullanım Alanları
Sebze & meyve, biberon, emzik, mama kabı, çatal, kaşık, bardak, tabak, konserve açacağı, gözlük, mücevher ve takı gibi ürünlerin temizliği ve dezenfeksiyonunda kullanılır.
Meyve & Sebze Yıkama
- Temizlemesi çok zor olan ıspanak ve marul başta olmak üzere maydanoz, domates, çilek, üzüm gibi tüm sebze ve meyveleri el değmeden yıkar.
- Yiyeceklerde bulunan, hastalığa neden olabilecek böcek yumurtası, bakteri ve mikrobik canlıları tamamen yok eder.
- Ekonomiktir. Az su, enerji ve zaman harcar; az emek gerektirir.
Sterlizasyon
Biberon, emzik, mama kabı ve kaşığı gibi, bebeklerde kullanılan ve sterilizasyonu çok önemli olan ürünlerin temizliğinde ve dezenfekte edilmesinde kullanılır. Ayrıca bir sterilizatör kullanımına gerek kalmaz.
Bulaşık Yıkama
- Antibakteriyel yıkama yapar.
- Hijyenik ve ekonomik temizlik sağlar.
- Bakteri ve virüsleri %99 oranında etkisiz hale getirir.
- %75 daha az enerji harcar.
- %75 daha az zaman harcar.
- %75 daha az deterjan harcar.
- Deterjan kullanılması şart değildir. Çok kirli ürünlerde bir çay kaşığı deterjan isteğe bağlı olarak kullanılabilir.
- Tabak, çatal ve bardaklarda deterjan plağı bırakmaz. Böylece %100 hijyen sağlar. Kanserojen risk yoktur.